הרצאה: כלכלה בת-קיימא ויערות מאכל

פרמקלצ'ר

כך התגבש לו שיתוף פעולה זה – “מקום לשבט” מארחים את טובי המרצים, גם בעולם הקיימות, טכנולוגיות נאותות ופרמקלצ’ר. במקרה הספציפי הזה, טובי המרצים הם ממש משלנו (: וכך נוצר לו מעין ערוץ מדיה, צילום ותיעוד על ידי “מקום לשבט”, ופרסום ושיתוף בתוך “בידיים”.
והפעם הזאת – הרצאתו של סער אוסטרייכר, איש יערות המאכל (משלנו!).

אם עוד לא שמעתם עדיין על הבר-קיימא, אז כדאי לכם. ככותרת מתחת ללוגו הבר-קיימא הוא “פאב מסעדה קואופרטיב”, המתנהל כאגודה שיתופית לכל דבר. באגודה חברים כיום כ-260 חברים כשחברים מקבלים את המחיר הנמוך ביותר שאפשר להציע, וגם את ההשתתפות באסיפת החברים שאחראית על קבלת ההחלטות בניהול הבר.
מעל הבר הקואופרטיבי הראשון בתל-אביב (לפחות במאה הזאת), הוקמ/ה – “מקום לשבט”, גלריה למפגש, מרכז הרצאות ובית קולנוע חברתי – הכל ברוח אקטיביסטית ובחינם

וכך התגבש לו שיתוף פעולה זה – “מקום לשבט” מארחים את טובי המרצים, גם בעולם הקיימות, טכנולוגיות נאותות ופרמקלצ’ר. במקרה הספציפי הזה, טובי המרצים הם ממש משלנו (: וכך נוצר לו מעין ערוץ מדיה, צילום ותיעוד על ידי “מקום לשבט”, ופרסום ושיתוף בתוך “בידיים”.

והפעם הזאת – הרצאתו של סער אוסטרייכר, איש יערות המאכל (משלנו!).
צפייה מהנה!

 

לתוכן זה נכתבו 3 תגובות

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן