גוף בריא מטעמי היער – קטניות שלא חשבתם שתאכלו הדס הוכברג וסער אוסטרייכר באחד המאמרים הקודמים, דיברנו על מהו מזון בסיס בר- קיימא, ממקור רב שנתי. הנושא מעסיק אותנו רבות, משום שאנחנו רואים בו נדבך חשוב לעבר אלטרנטיבה אמיתית לתזונה כפי שהיא כיום. מאז אותו מאמר התנסינו עם שימוש בקמח ינבוטים, זרעי צחר וחרובים. 0הצבעות 566 16
לגדל ללקט לבשל – קורס מזון מקומי19.10 - 08.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 16.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.