גוף בריא מטעמי היער – קטניות שלא חשבתם שתאכלו הדס הוכברג וסער אוסטרייכר באחד המאמרים הקודמים, דיברנו על מהו מזון בסיס בר- קיימא, ממקור רב שנתי. הנושא מעסיק אותנו רבות, משום שאנחנו רואים בו נדבך חשוב לעבר אלטרנטיבה אמיתית לתזונה כפי שהיא כיום. מאז אותו מאמר התנסינו עם שימוש בקמח ינבוטים, זרעי צחר וחרובים. 0הצבעות 566 16
קורס יסודות הגינון אקולוגי וגידול ירקות24.05 - 30.08, 15:30 - 18:30, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
קורס פרמקלצ’ר PDC קיץ 2022 ביער המאכל בית לחם הגלילית26.05 - 22.09, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר מרוכז בקיץ, חווה ואדם (3-14 ביולי)03.07 - 14.07, 9:00 - 16:00, חווה ואדם – חווה אקולוגית חינוכית, מודיעין, .
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 23.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.