המלצת המערכת גוף בריא מטעמי היער – קטניות שלא חשבתם שתאכלו הדס הוכברג וסער אוסטרייכר באחד המאמרים הקודמים, דיברנו על מהו מזון בסיס בר- קיימא, ממקור רב שנתי. הנושא מעסיק אותנו רבות, משום שאנחנו רואים בו נדבך חשוב לעבר אלטרנטיבה אמיתית לתזונה כפי שהיא כיום. מאז אותו מאמר התנסינו עם שימוש בקמח ינבוטים, זרעי צחר וחרובים. 72 16
התמחות ירוקה – קורס תכנון פרמקלצ’ר והכשרה אקולוגית בקיבוץ לוטן22.02 - 23.03, כל היום, המרכז לאקולוגיה יצירתית – קיבוץ לוטן, קיבוץ לוטן.