גוף בריא מטעמי היער – קטניות שלא חשבתם שתאכלו הדס הוכברג וסער אוסטרייכר באחד המאמרים הקודמים, דיברנו על מהו מזון בסיס בר- קיימא, ממקור רב שנתי. הנושא מעסיק אותנו רבות, משום שאנחנו רואים בו נדבך חשוב לעבר אלטרנטיבה אמיתית לתזונה כפי שהיא כיום. מאז אותו מאמר התנסינו עם שימוש בקמח ינבוטים, זרעי צחר וחרובים. 0הצבעות 566 16
קורס גינון אקולוגי שנתי18.04 - 12.03, 15:30 - 18:30, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
קורס גינון אקולוגי28.04 - 23.06, 9:00 - 12:00, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
התנסות במעגל גברים (לקראת מחזור 2 במסלול ההכשרה להנחיית מעגלי גברים במכללת אורנים)12.07, 17:00 - 19:00