לפני כחודש השתתפתי באירוע TEDx בסמינר הקיבוצים, ת”א. בהרצאתי דיברתי על חשיבות הצריכה המקומית ועל הדברים שלמדתי במהלך השנה בה צרכתי אך ורק מזון מגידול מקומי.
לפני כחודש השתתפתי באירוע TEDx בסמינר הקיבוצים, ת”א.
בהרצאתי דיברתי על חשיבות הצריכה המקומית ועל הדברים שלמדתי במהלך השנה בה צרכתי אך ורק מזון מגידול מקומי.
כעת אפשר לראות את ההרצאה בערוץ TEDx ביוטיוב, והרי היא לפניכם:
- קראו עוד על המקומית ממקדלתה של טלי.
למה בכלל מקומי?
- על העדפת אוכל מקומי
- על מכולות שכונתיות ועסקים קטנים
איך אפשר לעזור?
אגב, אנחנו ממשיכים לעבוד על אתר המקומית ונשמח למתנדבים שיעזרו לנו לאתר ולהזין עסקים מקומיים.
אנא כתבו לנו –
טלי – tali@mazon-izun.com
אורי – uri@mazon-izun.com
בהזדמנות זו אנחנו רוצים להודות בחום לאסף צ’רטקוף מ”בידיים”
שליווה אותנו כברת דרך ארוכה עם עזרה בתכנון ובתכנות.
ועל העיצוב המקסים – הדס ניצן.
הרצאה מצויינת. אני חושבת שכדאי לצלם גרסה עברית כדי לעודד שיתופים.
כיף להגמל מהסופר.
הרצאה קצרה ולעניין, באמת תהיתי איך זה יהיה לוותר על סופרמרקט לחלוטין, ומכיוון שגם כך רוב המעברים לא רלוונטיים עבורי, זה בטח עניין של זמן עד שאאמץ את הגישה המקומית.
תודה על שיתוף המידע.
ממתינה למקומית :)
ושיהיה בהצלחה
בל נשכח את חיות המשק שאין סיבה להוציא אותן מהמושג “קהילה”, (…ולאכול אותן)
אורי הרצאה נפלאה :)
אשמח למצוא מקום שמגדל את הביצים גם מקומי אך גם בצורה שמעניקה לתרנגולות את הכבוד הראוי להן.
אגב בנושא ההמלצות, אשמח להמליץ על הדבורן האהוב עלי “מריו”, אדם מבוגר דרום אמריקאי במקור, עם חיוך מקסים, מבטא משמח ודבש מתוק שמוכר בכל הדרום :)
ניתן למצוא אותו בימי שישי במדרחוב בעיר העתיקה בבאר שבע.
ליאור
תודה רבה ליאור.
לגבי ביצים – הדרך הטובה ביותר היא למצוא מישהו שיש לו כמה תרנגולות בחצר.