גוף בריא סלסלת חציר – הדבר החם במטבח יותם קיי וניבה קיי נתחיל מהפאנץ’-ליין – סלסלת חציר, Hay Basket (או גם Hay Box, ובספרדית – Cocina Bruja), היא אחת הפתרונות הפשוטים ביותר להפחתת הצריכה של דלקים פוסיליים במטבח, שיכולה להיות חלק בכל מטבח. אנחנו פשוט לא מאמינים שחיינו בלעדיה כל כך הרבה שנים! 0הצבעות 922 17
קורס יסודות הגינון אקולוגי וגידול ירקות24.05 - 30.08, 15:30 - 18:30, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
קורס פרמקלצ’ר PDC קיץ 2022 ביער המאכל בית לחם הגלילית26.05 - 22.09, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר מרוכז בקיץ, חווה ואדם (3-14 ביולי)03.07 - 14.07, 9:00 - 16:00, חווה ואדם – חווה אקולוגית חינוכית, מודיעין, .
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 23.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.