גוף בריא סלסלת חציר – הדבר החם במטבח יותם קיי וניבה קיי נתחיל מהפאנץ’-ליין – סלסלת חציר, Hay Basket (או גם Hay Box, ובספרדית – Cocina Bruja), היא אחת הפתרונות הפשוטים ביותר להפחתת הצריכה של דלקים פוסיליים במטבח, שיכולה להיות חלק בכל מטבח. אנחנו פשוט לא מאמינים שחיינו בלעדיה כל כך הרבה שנים! 922 17
סדנה יומית פרקטית להורים וילדים: מזרע באדמה – ועד משחה טבעית לעור11.12, 10:00 - 14:00, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, .
ביוצ’אר מצע חדש ואקולוגי לגידול – הרצאה12.12, 9:30 - 12:00, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, .
קורס גינון אקולוגי18.12 - 25.03, 15:00 - 18:00, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
הקסם של בניה באדמה – סדנת בניה בבוץ בקיבוץ לוטן21.12 - 23.12, כל היום, המרכז לאקולוגיה יצירתית – קיבוץ לוטן, קיבוץ לוטן.
קורס גינון אקולוגי שנתי29.12 - 21.06, 9:00 - 12:00, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
קורס פרמקלצ’ר באנגלית – התמחות ירוקה בקיבוץ לוטן08.01 - 07.02, כל היום, המרכז לאקולוגיה יצירתית – קיבוץ לוטן, קיבוץ לוטן.