קיצור תולדות התזונה האנושית – הקורס המורחב

קיצור תולדות התזונה האנושית - הקורס המורחב

זמן

13.12    
9:00 - 13:00

כתובת העסק

המרכז להנהגת הבריאות
נווה איתן, נווה איתן

Event Type

קורס מורחב ומקצועי ביסודות התזונה האנושית: בימי שישי בבוקר פעם בשבועיים – שלושה שבועות.

ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק לא יגיד לכם מה לאכול, הוא לא יבנה לכם תפריט ולא ישב לכם על הראש. אורי כן ייתן לכם את כל המידע ואת כל הכלים הנחוצים כדי לקבל החלטות מושכלות בעצמכם לגבי מה שיש בצלחת המשפחתית. אז מה קשורה לפה ההיסטוריה של התזונה??

התפריט שלנו הוא תוצר של ארבע מהפכות, שהפכו את הצלחת על פיה. היום לא נותר כמעט זכר לתזונה שליוותה את התפתחות הגוף האנושי.  מה בעצם טבעי לנו לאכול? האם ואיך מזון שאינו טבעי לנו יכול להתאים לגוף שלנו?

ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק יעשה לכם סדר בצלחת.
בואו לשמוע מה ההיסטוריה המרתקת של המזון עושה לאוכל שלכם ולבטן של הילדים שלכם. היסטוריה שלא נשארה בעבר אלא חיה ומתקיימת היום בגוף של כל אחת ואחד מאיתנו.

הקורס כולל גם התנסות מעשית בהכנת מזון טבעי ובריא ושני בונוסים ייחודיים לקורס המורחב:

  • בונוס 1: מפגש מרתק שיוקדש לנבכי מערכת העיכול
  • בונוס 2: סדנאות בישול וליקוט המשתלבות בין הנושאים בקורס.

הקורס יתקיים בימי שישי, במרכז להנהגת הבריאות בקיבוץ נווה-איתן (ליד בית-שאן). 10 מפגשים פעם בשבועיים – שלושה, בין השעות 09:00 – 13:00 (מועדים מפורטים מטה), החל מ – 13.12.19. 

לנרשמים בשניים – הנחה של 300 ש”ח לכל משתתף!

לתשומת ליבכם – מספר המקומות מוגבל

* הנושאים המפורטים במפגשים עוסקים בסקירה היסטורית ובאבולוציה של התזונה האנושית, ולכן מתאימים לכל אדם, המעוניין להעמיק את הידע האישי בנושא התזונה, בין אם הוא אוכל כל/צמחוני/ טבעוני.
  1. 13.12.19 – מבוא – גנטיקה, ליקוט וההיסטוריה של אכילת הבשר
  2. 3.1.20 – המשך מפגש עיוני בנושאי גנטיקה, ליקוט וההיסטוריה של אכילת הבשר + סיור ליקוט בנווה איתן
  3.  24.1.20 – המהפכה החקלאית, לחם
  4. 14.2.20 – המשך מפגש עיוני בנושא לחם + סדנת אפיה טבעית – לחם מחמצת
  5.  6.3.20 – מהפכת מוצרי המשנה – חלב
  6.  3.4.20 – המשך מפגש עיוני בנושא חלב + סדנת התססה, כבישה והחמצה
  7.  24.4.20 – המהפכה התעשייתית – סוכר
  8. 15.5.20 – המשך מפגש עיוני בנושא הסוכר + סדנת מתוקים בריאים
  9. 5.6.20 – סיור במערכת העיכול
  10. 26.6.20 – אריזות מזון, כלכלה מקומית וסיכום

 

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן