סדנת יום בהתססה, כבישה ושימור מזון

ההתססה הינה מסורת חשובה שהייתה חלק מחיי היום יום לאורך כל ההיסטוריה הולכת ונעלמת.
בכוחנו להחזיר אותה להיות חלק מחיינו ובכך לתרום גם לבריאות שלנו ושל משפחתנו, גם לסביבה וגם לקהילה.

הסדנאות מתקיימות בימי שבת במרכז להנהגת הבריאות, בעמק המעיינות
התאריכים הקרובים – למטה

חשוב להבין מהי התססה
קראו עוד על התססה בבלוג שלנו

סדנת יום שמטרתה לעזור לנו להתפתח ולהתקדם בעולם של יצירה ביתית. אפשר להגיע עם רקע וניסיון בהתססה, ואנחנו נעזור גם למי שמגיעים ללא רקע בתחום.

מה בתוכנית?

בתכנית:

  • – כשעתיים הרצאה על חיידקים וחשיבותם ועל ההיסטוריה והכימיה של ההתססה, כולל מגוון מחקרים הנעשים בנושא בשנים האחרונות.
    -נלמד שלוש שיטות התססה מרכזיות:
    * התססה לקטית
    * תסיסה אלכוהולית
    * התססה באמצעות תמיסת מלח בריכוז גבוה
    – נראה ונלמד במטבח כיצד מכינים:
    * גבינה קשה ויוגורט מאגוזי קשיו
    * כרוב כבוש, מלפפון כבוש
    * תמד ושיכר
    * זיתים
    * צלפים
    * חביתיות מותססות
    * ועוד…
    ונאכל ארוחה משותפת מותססת…

 

ההרשמה מראש אצל תמי : 052-3633489 tami@mazon-izun.com

 

 

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן