ללקט, לטייל ולטעום – טיולים בטעם אחר
- סיורים עונתיים במסלולים שונים
- ארוחות בשטח ואצל משפחות העוסקות בליקוט ובבישול
- סדנאות בישול של צמחי בר במטבח ובשטח
- שיחות והרצאות על צמחי-בר, על סגולותיהם הרפואיות, על ההיסטוריה של השימוש בהם על חלקם בפולקלור ובתרבות המקומית
ועוד….
במהלך הקורס נכיר יותר משישים מינים של צמחי בר למאכל
הרשמה: תמי 052-3633489
tami@mazon-izun.com
- 9.9.16 – יער ביריה, צפת
- 28.10.16 – יער בית קשת
- 2.12.16 – שמורת המסרק
- 23.12.16 – פארק רמות מנשה
- 20.1.17 – פטריות וצמחי-בר בגלבוע עם ד”ר דליה לוינסון
- 3.2.17 – תל חדיד
- 3.2.17 – החל משעה 14:40 – בסיור עירוני בגן הבוטני בת”א (80 ש”ח למשתתף/ת ללא ארוחה)
- 17.2.17 – תל שימרון (צומת נהלל)
- 3.3.17 – יער אלוני אבא
- 24.3.17 – פארק רמות מנשה
- 21.4.17 – פארק קנדה
- 12.5.17 – יער עופר
- 7.7.17 – זרעים, חיטה ולחם בפארק קנדה
- 11.8.17 – פירות קיץ מעולים בסטף
פרטים נוספים:
מה יהיה? ליקוט, לימוד, זיהוי צמחים, בישול משותף (צמחוני), שיחה על הפילוסופיה של הליקוט ועוד…
מתי? בימי שישי בבוקר, בין השעות 9:00 עד 13:00
להרשמה ולפרטים נוספים – תמי 052-3633489
tami@mazon-izun.com
מחירים:
סיור אחד – 240 ₪
לזוג –390 ₪
הנחה של 25% על כל הקורסים והסדנאות, למשתתפים במסלול הלימודים של המרכז להנהגת הבריאות.
הנחה: באמצעות רכישת כרטיסיות.
כרטיסיה של ארבעה סיורים – 860 ש”ח (215 לסיור)
כרטיסיה של שמונה סיורים – 1560 ש”ח (195 לסיור)
כרטיסיה של 14 סיורים – 2450 ש”ח (175 לסיור)
התשלום מראש בכרטיס אשראי.
הכרטיסיות ניתנות להעברה ומתאימות לשימוש משותף.
- ההגעה לנקודות השונות באחריות המשתתפים
- הסיורים מתקיים גם בגשם, אם כי יתכנו שינויים במועדי המפגשים בהתאם למזג האויר
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
- קיום כל סיור מותנה במספר הנרשמים