סדנא להכנת משקאות, שיקיים ועציצים הידרופונים עם עופרית ואייל

מזמינים אתכם לחווית בריאות וחקלאות הידרופונית
הסדנה תתקיים ביום שישי 9.9.16 בין השעות 9:00-12:00
 מה עומד לקרות בסדנה?
– נלמד את עקרונות השייקים, שילובים, מרקמים וטעמים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים.
– נכין מספר משקאות ושייקים בטעמים שונים.
– נלמד איך לגדל ירקות הידרופוניים בהצלחה בכל מקום שרק תרצו, על עקרונות ושיטות לגידול הידרופוני.
-נבנה ביחד עציץ הידרופוני בשיטת מים עמוקים: קודחים, חותכים, מודדים דשן, ושותלים את הירקות.
 תצאו מהסדנה עם עציץ הידרופוני ו-3 שתילי ירקות, חוברת מתכונים לשייקים.
     עלות בהרשמה מוקדמת  עד ליום 6.9.16 – 260 ש”ח
בהרשמה מאוחרת – 290 ש”ח
 כתובת : נתן אלתרמן 2 גן יבנה
לפרטים והרשמה ניתן ליצור קשר בטלפון050-2320333
 להרשמה בדף הנחיתה – http://lp.vp4.me/d9m8
אודות מנחי הסדנא

עופרית

במהלך הלימודים בבית הספר הגדול בעולם לתזונה IIN, ללימודי תזונה אינטרגטיבית
למדתי להכיר גישות שונות ורבות לתזונה ולאורח חיים.
הגישה שהכי התחברתי אליה  היא החיבור לטבע,
איך אנחנו יכולים להיות מקושרים יותר לטבע סביבנו.
זה בא לידי ביטוי בחיים היום יום,
אוכל שמכינים בבית מתוך השפע המופלא שיש לטבע  להעניק לנו.
לרכוש את המזון שלנו כמה שיותר מקומי ועונתי,
מהחקלאי ישירות, ללמד את ילדינו מאיפה באים הירקות והפירות שהם נהנים מהם כל כך,
לקחת אותם לקטיף ולתת להם להתנסות.
מזמינה אתכם  להכיר אותי ואת הסיפור שלי

אייל ברקן

אגרונום בוגר (B.Sc) בהגנת הצומח בפקולטה לחקלאות , מוסמך (M.A) בלימודי סביבה באונ’ תל אביב עם התמחות בחקלאות אורבנית וקירות ירוקים, מתכנן ומורה מוסמך לפרמקלצ’ר. מורה במרכזי מחוננים. ממציא ומפתח מוצרים לגידול מזון בחקלאות זעירה בכיסי שתילה ובמערכות הידרופוניות בייתיות.

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן