גינון וחקלאות שמירת זרעים… והפעם – בזיל, שעועית, במיה, חסה וטבק עידן אליקים היום אני רוצה לתת לכם כלים פשוטים לעיבוד יבש – עיבוד של זרעים המצויים בפירות שמושכים קצת פחות תשומת לב ושיש שאפילו אינם מייחסים להם את התואר הנחשק פרי! מבחינה בוטנית פרי הוא האיבר הצמחי המכיל את הזרעים ולכן אף תרמיל יבש של שעועית או הלקטי הטבק הינם בבחינת פרי.אז איך אנו מפרידים את הזרעים מאותם פירות? כיצד מנקים אותם ושומרים כדי לגדל בעונות הבאות וכדי לחלוק את הזרעים בקרב הקהילה? 0הצבעות 641 5
לגדל ללקט לבשל – קורס מזון מקומי19.10 - 08.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 16.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.