גוף בריא מתוק וקוצני – המדריך לקטיף וקילוף סברסים ליאור זינגר לאחר טיול בגולן הבנתי כי אנו כעת בשיא העונה של הסברסים, ורבים מאיתנו מתעלמים מפרי נפלאה זה עקב חוסר הידיעה כיצד לאכול אותו, לכן אני רואה ערך עליון למדריך זה. כיצד לשתול ולגדל פרטתי לעומק ב”מדריך למגדל קקטוסים המתחיל – לא רק למחבקי עצים” 771 22
קורס פרמקלצ’ר אוקטובר 2025 ביער המאכל בית לחם הגלילית21.10 - 10.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס ממלכת הפטריות – תאוריה, גידול, ליקוט ומרפא28.10 - 07.07, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.