גוף בריא מתכון לזיתים – כובשת את הסורים טלאור כהן הגשם הראשון פקד אותנו לפני כשבוע והוא מסמל עבור רבים את תחילת עונת מסיק הזיתים. אני יוצאת יחד איתכם למסע, הפעם האחרונה שכבשתי זיתים הייתה בגן. השנה החלטתי שאני עושה מעשה ומכינה זיתים כבושים. קראתי באינטרנט ובספרי בישול רבות על אופן ההכנה ואני הציג בפניכם את הדרך שאני בחרתי לעשות. אשמח לקבל עוד מתכונים ושכלולים. 1הצבעות 460 33
לגדל ללקט לבשל – קורס מזון מקומי19.10 - 08.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 16.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.