גוף בריא מתוק וקוצני – המדריך לקטיף וקילוף סברסים ליאור זינגר לאחר טיול בגולן הבנתי כי אנו כעת בשיא העונה של הסברסים, ורבים מאיתנו מתעלמים מפרי נפלאה זה עקב חוסר הידיעה כיצד לאכול אותו, לכן אני רואה ערך עליון למדריך זה. כיצד לשתול ולגדל פרטתי לעומק ב”מדריך למגדל קקטוסים המתחיל – לא רק למחבקי עצים” 1הצבעות 771 22
קורס יסודות הגינון אקולוגי וגידול ירקות24.05 - 30.08, 15:30 - 18:30, שפע הטבע – הבית לגינון אקולוגי וגידול ירקות, פרדס חנה.
קורס פרמקלצ’ר PDC קיץ 2022 ביער המאכל בית לחם הגלילית26.05 - 22.09, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר מרוכז בקיץ, חווה ואדם (3-14 ביולי)03.07 - 14.07, 9:00 - 16:00, חווה ואדם – חווה אקולוגית חינוכית, מודיעין, .
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 23.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.