גוף בריא מתוק וקוצני – המדריך לקטיף וקילוף סברסים ליאור זינגר לאחר טיול בגולן הבנתי כי אנו כעת בשיא העונה של הסברסים, ורבים מאיתנו מתעלמים מפרי נפלאה זה עקב חוסר הידיעה כיצד לאכול אותו, לכן אני רואה ערך עליון למדריך זה. כיצד לשתול ולגדל פרטתי לעומק ב”מדריך למגדל קקטוסים המתחיל – לא רק למחבקי עצים” 1הצבעות 771 22
לגדל ללקט לבשל – קורס מזון מקומי19.10 - 08.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.
קורס פרמקלצ’ר 2022-2023 ביער המאכל בית לחם הגלילית20.10 - 16.02, 9:00 - 15:00, יער המאכל בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית.