גוף בריא מתוק וקוצני – המדריך לקטיף וקילוף סברסים ליאור זינגר לאחר טיול בגולן הבנתי כי אנו כעת בשיא העונה של הסברסים, ורבים מאיתנו מתעלמים מפרי נפלאה זה עקב חוסר הידיעה כיצד לאכול אותו, לכן אני רואה ערך עליון למדריך זה. כיצד לשתול ולגדל פרטתי לעומק ב”מדריך למגדל קקטוסים המתחיל – לא רק למחבקי עצים” 46 22
התמחות ירוקה – קורס תכנון פרמקלצ’ר והכשרה אקולוגית בקיבוץ לוטן22.02 - 23.03, כל היום, המרכז לאקולוגיה יצירתית – קיבוץ לוטן, קיבוץ לוטן.