מזמינים אתכם להרצאה מרתקת כחלק מסדרת הרצאות שנתית – #חלון_לים_התיכון
והחודש – נשמע מפיו של פרופ’ איציק ברזין – ממובילי תחום הביוטכנולוגיה הימית, על “הדור הבא של מזון מן הים”. בהרצאה נלמד כיצד הוא מצליח לגדל ספירולונה על ידי אנרגיה נקייה אי שם באיסלנד הרחוקה.
בשנים הקרובות, סל המזון שלנו עומד לעבור שינוי משמעותי. היכן טמון כשל הקיימות במערכות ייצור המזון הנוכחיות? האם יש בצלחת מזון העתיד גם מקום למיקרו-אצות?
מוזמנים להצטרף ולגלות!