ערב הרצאות – חלון לים התיכון – “הדור הבא של מזון מן הים” עם פרופ’ איציק ברזין

מזמינים אתכם להרצאה מרתקת כחלק מסדרת הרצאות שנתית – #חלון_לים_התיכון 💦
והחודש – נשמע מפיו של פרופ’ איציק ברזין – ממובילי תחום הביוטכנולוגיה הימית, על “הדור הבא של מזון מן הים”. בהרצאה נלמד כיצד הוא מצליח לגדל ספירולונה על ידי אנרגיה נקייה אי שם באיסלנד הרחוקה.
בשנים הקרובות, סל המזון שלנו עומד לעבור שינוי משמעותי. היכן טמון כשל הקיימות במערכות ייצור המזון הנוכחיות? האם יש בצלחת מזון העתיד גם מקום למיקרו-אצות?
מוזמנים להצטרף ולגלות!
מתי?
👈 27/6, יום שני ב 20:00 בזום
👈 להרשמה להרצאה: https://bit.ly/חלון_לים_התיכון_יוני
👈 לוח ההרצאות השנתי: https://bit.ly/חלון-לים-התיכון-אקואושן-2022

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן