חושבים להתחיל להפוך את שאריות המזון שלכם לאדמה פורייה אבל לא בטוחים איך? רוצים להתחיל “לקמפסט” אבל אין לכם מקום ואתם חוששים מכל מה ששמעתם על קומפוסט (ריח, גזם, חרקים, ג’וקים?)?
חלוצת קיימות מעשית, תמי צרי, תלמד אותנו שיטה חדשנית להכנת קומפוסט בעיר בעזרת בוקאשי. ללא ריח, ללא מזיקים ובשטח אדמה מצומצם מאוד, אפשר להמיר את כל הזבל מהמטבח לדשן מזין לעציצים הביתיים או לגינה השכונתית.
בוקאשי היא תערובת מותססת עשירה במיקרואורגניזמים יעילים, נוגדי חימצון, מינרלים ואנזימים המאיצים את תהליך פירוק שאריות מזון ופסולת אורגנית והפיכתם לדשן.
להרשמה ולקבלת קישורית להצטרפות:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYqde-vrTwsEtGaRZ_eOs5rgdZEC34l-l1Y
ההשתתפות בִּתשורה כספית לפי רצונכן’ם ויכולתכן’ם.
שלמו כמה שאתן רוצות ויכולות, אחרי הסדנה.
כל תשלום יעזור לנו להמשיך לעשות את העבודה שלנו.
לנתינת כסף באיזיפיי כאן:
https://www.ezpay.co.il/Payment.aspx?id=13295
ולהצטרפות כפטרונים ופטרוניות קבועות של העשייה שלנו:
https://www.patreon.com/join/CityTree
נודה על כל עזרה במציאת הא’נשים שיתנו לנו את האפשרות להמשיך בעבודה.
ועכשיו יש לנו גם ביט: 058-4227531.
תודה!
03-5254196 | tree@citytree.net
להצטרפות לרשימת התפוצה השבועית בדואל (ואפשר לבקש גם לעדכונים נרחבים יותר אחת לחודש וחצי) כתבו אלינו, tree@citytree.net .