
חושבים להתחיל להפוך את שאריות המזון שלכם לאדמה פורייה אבל לא בטוחים איך? רוצים להתחיל “לקמפסט” אבל אין לכם מקום ואתם חוששים מכל מה ששמעתם על קומפוסט (ריח, גזם, חרקים, ג’וקים?)?
חלוצת קיימות מעשית, תמי צרי, תלמד אותנו שיטה חדשנית להכנת קומפוסט בעיר בעזרת בוקאשי. ללא ריח, ללא מזיקים ובשטח אדמה מצומצם מאוד, אפשר להמיר את כל הזבל מהמטבח לדשן מזין לעציצים הביתיים או לגינה השכונתית.
בוקאשי היא תערובת מותססת עשירה במיקרואורגניזמים יעילים, נוגדי חמצון, מינרלים ואנזימים המאיצים את תהליך פירוק שאריות מזון ופסולת אורגנית והפיכתם לדשן.
ההשתתפות בִּתשורה כספית לפי רצונכן’ם ויכולתכן’ם.
שלמו כמה שאתן רוצות ויכולות, אחרי הסדנה.
כל תשלום יעזור לנו להמשיך לעשות את העבודה שלנו.
לנתינת כסף באיזיפיי
ולהצטרפות כפטרונים ופטרוניות קבועות של העשייה שלנו
נודה על כל עזרה במציאת הא’נשים שיתנו לנו את האפשרות להמשיך בעבודה.
ועכשיו יש לנו גם ביט: 058-4227531.
תודה!
03-5254196 | tree@citytree.net
שיעורים נוספים השבוע מפורטים כאן.
להצטרפות לרשימת התפוצה השבועית (ואפשר לבקש גם לעדכונים נרחבים יותר אחת לחודש וחצי) כתבו אלינו, tree@citytree.net .