סדנת מקוצים לחמוצים – שימור מזון מלוקט

הצטרפו אליי למפגש ליקוט ביער המגינים בו  נלמד להכיר צמחי בר ונכין חמוצים מקוצים – צלפים וכפות קקטוס צבר.

למה כדאי ללקט?
ליקוט בשבילי זאת הזדמנות להכיר את האוכל שאני אוכלת מקרוב.

זאת הזדמנות להכיר יותר את השפע שצומח ממש ליד הבית ולהשתמש בו בחיי היום יום.

זאת הזדמנות לוותר על הסתובבות אינסופית בין מעברים עמוסי מדפים ובמקום זאת לדעת איפה המזון גדל ומי קטף אותו.

זאת הזדמנות להנות משמש חמימה עם א/נשים טובים ולהנות מארוחה מקומית, טרייה ומזינה.

מה כולל המפגש?

הליכה קלילה, ליקוט צמחי בר למאכל, סיפורים, מתכונים והכנת חמוצים.
המפגש יתחיל בשעה 17:30 וימשך כשלוש שעות.

הרשמה ותשלום

עלות: 100 ש"ח למשתתף

ההרשמה פתוחה עד יום שלישי 14.6 בשעה 12:00, לאחר מכן ההצטרפות היא על בסיס מקום פנוי.
יש להירשם מראש בלינק:

http://talorishula.wix.com/home#!kutzim/he6hw

רוצים מידע נוסף?

מידע בנוגע לנקודת המפגש, ציוד ועוד ימסר לנרשמים באמצעות מייל לפני מועד המפגש.

לשאלות או בירורים נוספים אפשר לפנות אליי בטלפון או במייל talorishula@gmail.com.

טלאור כהן
מדריכת סיורי ליקוט
שביל הליקוט

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן