סדנא משותפת לד”ר אורי מאיר-צ’יזיק, היסטוריון של תזונה מקומית, ואהוד סוריאנו, טועם מומחה לשמן זית.
תתפלאו אילו טעמים אפשר לגלות כשמשווים בין שמני-זית שונים!
אחרי הסדנא תדעו לזהות אם עובדים עליכם עם שמן זית מזויף, תדעו למה מתאים כל שמן זית ולמה זה השמן הטוב ביותר לבישולים מקומיים.
https://youtu.be/NpSsORRJzhw
יום שבת, 2.7.16, בין השעות 10:00-16:00
במרכז להנהגת הבריאות, קיבוץ נווה-איתן, עמק המעיינות
אחרי הסדנא תוכלו לצאת לבקר במעיינות הקרירים והנעימים של עמק המעיינות….
מחיר: 250 ש”ח ליום של טעימות, לימוד ובישולים.