סדנאות התססה משולבות ליקוט בשדמאמא: מאי

May be an image of food and outdoors
בשדמאמא אנחנו אוכלים כרוב כבוש מעשה ידינו על בסיס קבוע. אנחנו מכינים בקדרות של 5 או 10 ליטר ומחסלים אותה בתוך שבועיים או שלושה. אנחנו אוכלים חמוצים נוספים באופן קבוע, ביניהם זיתים מעשה ידינו, וצנצנות חמוצים מסוגים שונים מעשי ידי בנימין מילמן, אשר מלבד היותו חבר קרוב של הקהילה, מגיע לכאן מדי שבוע ללקט ירקות ועלים מהיער, שחוזרים אלינו בצנצנות מפתיעות בטעמן.
הנכם מוזמנים להצטרף אלינו לסדנה של התססת ירקות משולבת ליקוט בגינות וביער המאכל עם אב ובנו – בנימין “איש החמוצים” מילמן, ואורי, שהוא בין היתר מדריך הליקוט של שדמאמא.
במהלך הסדנה נטייל ביער המאכל ונכיר את צמחי הבר השונים הגדלים בו (אשר רבים מהם תוכלו למצוא גם בעיר), נקטוף ירקות להתססה מערוגות הירק, יחד נלמד את עקרונות ההתססה הלקטית בתאוריה ובמעשה, ובסיום הסדנה כל משתתף יצא עם צנצנת אחת לפחות של חמוצים מעשה ידיו.
כחלק מהסדנה נתיישב לארוחת צהריים מפנקת בליווי החמוצים של בנימין ושל שדמאמא.
משך הסדנה: 4.5 שעות, משעה 10:00 ועד 14:30.
עלות: 220 ש”ח לאדם, 110 לילד בגילאים 3-15
10% הנחה לנרשמים בהרשמה המוקדמת
הסדנה כוללת ארוחה מפנקת בליווי החמוצים של בנימין ושל אורי
בסיום הסדנה תצאו עם 2 צנצנות חמוצים לקחת הביתה: האחת ירקות במי מלח והשניה כרוב במיץ של עצמו.
במהלך מאי מתוכננת סדנה סגורה לאירוע משפחתי ובנוסף סדנה אחת פתוחה לקהל הרחב ביום שבת ה-22/5. ההרשמה המוקדמת תסתיים ב-16/5 בשעה 10:00
ייתכן שבהמשך החודש תפתח סדנה נוספת. אם אינכם יכולים בתאריך הזה, המשיכו לעקוב אחרינו.
לפרטים נוספים והרשמה:
באתר: http://www.shdemama.org/pickels/
בנימין בטלפון או בוואטסאפ – 052-2599951
אוּרִי בטלפון או בוואטסאפ – 050-7613740

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן