מה זה עושה בצלחת שלי?
סדרת הרצאות מקוונת בשידור חי!
בימים אלה, ההרצאות של ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק, היסטוריון של תזונה ורפואה, מגיעות אליכם/ן הביתה!
ההרצאות, בנות שעה, יועברו בשידור ישיר באמצעות תוכנת זום, ב – 2 מועדים שונים (צהריים וערב), כך שתוכלו לבחור בנושא ובזמן המתאימים ביותר עבורכם. ניתן לצפות בהרצאות מעל מחשב או טלפון חכם.
בהרשמה מראש ב – 0523633489
10 הנרשמים הראשונים – ההשתתפות במחיר 35 במקום 50 ש”ח להרצאה!
בסדרה הראשונה הזאת, 3 הרצאות שיעסקו ב”פוליטיקה של האוכל” מהיבטים שונים:
- הדשא של השכן ירוק יותר – כלכלת מחסור.
- כמה באמת עולה חיטה?
- הסתכל בקנקן – על כוחן של אריזות המזון.
פירוט:
ההרצאה: הסתכל בקנקן – על כוחן של אריזות המזון
התנהלות כלכלת המזון, הרגולציה, אורך חיי המדף, והצורך למכור עוד ממזון מסויים הם חלק מהגורמים המשפיעים על נראות אריזות המזון בימינו. האריזה של המזון שאנחנו קונים היא כמו מפה, אך כדי לדעת לאן לנווט צריך להכיר קודם את המקרא של אותה מפה. בהרצאה נלמד מה עומד מאחורי ההחלטות איך תיראה האריזה, ומה אנחנו יכולים לגלות כשאנחנו קוראים את הכיתוב על גביה. נגלה את הדברים הגלויים ואת אלו המוסתרים מתחת לפני השטח.