האם התססה היא באמת עניין למקצוענים בלבד?
גם אם אתם בין אלה שחושבים שכרוב כבוש זה עניין לאנשי מקצוע, אם ניסיתם לכבוש מלפפונים והעובש גרם לכם לזרוק את התוצרת לפח, או אפילו אם יש לכם נסיון כלשהו בהתססה, אך אתם רוצים לדעת עוד, אלה הסדנאות עבורכם/ן!
ובמיוחד עכשיו – לומדים להתסיס מהבית!
עד לפני כמאה שנים, ניתן היה למצוא בכל בית מזונות מותססים , אשר היו ממלאים את המטבח והמזווה. מסורת ההתססה הייתה נוכחת בכל מטבח ובכל תרבות. מסורת זו, כמו מסורות רבות אחרות, הולכת ונעלמת.
במסגרת מחקריו ועיסוקו במסורות מקומיות עוסק דר’ אורי מאיר-צ’יזיק כבר שנים במסורות התססה מקומיות – מזיתים ועד לחם מחמצת.
בסדרת סדנאות יחודית, שכולה בשידור חי! ילמד טכניקות התססה פשוטות, ללא צורך בכלי מטבח מיוחדים, שקל ליישם אותן בכל מטבח ביתי רגיל, מה משפיע על ההתססה, נדגים התנעה של תהליכי התססה במגוון מוצרים החל מירקות, דרך דגנים, אגוזים ועוד…
כל סדנה על מתכוני ההתססה השונים שבה, תאפשר לגלות עולם חדש של טעמים. זה הזמן ללמוד להתסיס בנוחות ובקלות מהבית!
והפעם: “אגוז קשה לפיצוח” – “גבינות” ויוגורט מאגוזים. (סדנת בוקר)
אין חובה להירשם לסדרה כולה, ניתן לבחור את הסדנה המעניינת אתכם/ן ולהירשם רק אליה.
***לתשומת לבכם: לכל סדנה מועד בוקר או ערב לבחירתכם/ן***
משך כל מפגש: שעה: 45 דקות לימוד ו – 15 דקות מוקדשות לשאלות.
מספר המשתתפים מוגבל.