מעבדת ליקוט חרובים – בואו לגלות ולהנות

חרובים ידועים כמזון בר-קיימא, ניתן לייצר מהם מוצרים רבים וניתן לשמרם במהלך כל השנה.
במפגש נלקט חרובים, נשמע סיפורים ואנקדוטות, נלמד על שימושים שונים של חרובים בתזונה וגם נעשה ניסיונות בבישול ואכילה של חרובים.

למה כדאי ללקט?
——————-
ליקוט בשבילי זאת הזדמנות להכיר את האוכל שאני אוכלת מקרוב.

זאת הזדמנות להכיר יותר את השפע שצומח ממש ליד הבית ולהשתמש בו בחיי היום יום.

זאת הזדמנות לוותר על הסתובבות אינסופית בין מעברים עמוסי מדפים ובמקום זאת לדעת איפה המזון גדל ומי קטף אותו.

זאת הזדמנות להנות משמש חמימה עם א/נשים טובים ולהנות מארוחה מקומית, טרייה ומזינה.

מקום ושעה
———————–
המפגש יתקיים במצפה הראל בשעה 16:30 וימשך כשלוש שעות.

הרשמה ותשלום
———————-
עלות: 85 ש”ח למשתתף ועד 250 ש”ח למשפחה (מתאים לכל גיל).

ההרשמה פתוחה עד יום חמישי 15.9 בשעה 12:00 בלינק:
http://talorishula.wixsite.com/home/copy-of-kutzim

אחרי יום חמישי ההצטרפות היא על בסיס מקום פנוי והרשמה טלפונית.

רוצים מידע נוסף?
———————
מידע בנוגע לנקודת המפגש, ציוד ועוד ימסר לנרשמים באמצעות מייל לפני מועד המפגש.

לשאלות או בירורים נוספים אפשר לפנות אליי בטלפון 050-6544566 או במייל talorishula@gmail.com.

טלאור כהן
מדריכת סיורי ליקוט
שביל הליקוט

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן