מגדלים חיים – הקורס השנתי

שנת לימוד והעמקה למיומנויות חיים ברות קיימא – גידול מזון ובישול עונתי

אנחנו רוני ואסף, אנשי אדמה ורוח, מגדלים מזון, מלקטים, מעבדים ומבשלים.

ריכזנו את הידע והמיומנויות שצברנו לכדי קורס שהוא הכשרה – שהוא מסע ודרך, כדי להעניק ידע, השראה וכלים מיטביים לאלו החפצים בכך.

זהו המחזור השני של הקורס. הוא יתקיים במעלה צביה שבגליל, בגינת העץ ובמטבח הלימודי שלנו, אחת לשבועיים בימי שלישי.

דרך הפילטרים של העונות נלמד על הקמה, טיפול ותחזוק גינת ירק, ובמקביל ליקוט, בישול עונתי, שימור מזון והתססות ועוד.

מנחי הקורס –

רוני מינינברג | שפית, מנחה סדנאות בישול, בלוגרית, מתכונאית, ומייסדת כף עץ.

אסף מינינברג | חקלאי ומורה בגינת העץ, מגדל מזון באופן ביתי, קהילתי ויצרני.

ההרשמה המוקדמת בעיצומה!

לסילבוס המלא – http://a80880-tmp.s744.upress.link/course/

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן