כף עץ – סדנאות בישול עונתיות ומקומיות, הרצאות וארוחות שף

בישול עונתי הוא מושג רחב, שכדאי וניתן להעמיק בו עוד ועוד.

מדוע?

זהו כלי לעתיד ולחיים טובים ואיכותיים.

כלי שהופך חיוני מיום ליום, ויהיה הכרחי בעתיד.

כאשר נלמד לאכול ולבשל רק ממה שיש בעונה ובסביבה הקרובה שלנו,

ביכולתנו ליצור שינוי עמוק וחיובי בעצמנו, בריאותנו,

להתקרב לקהילה שלנו (כי בישול עונתי הוא בהכרח מקומי) לחזק את הכלכלה שלנו,

וכמובן – לתמוך בכדור הארץ, וליצור שינוי אקולוגי.

 

קצת עלי:

אני רוני, שפית טבעית, בעלת תואר באומנות ועיצוב, 

מנחה סדנאות בישול, בלוגרית, ומייסדת כף עץ.

אני גרה במעלה צביה עם אסף בן זוגי ונועם בני.

 

בשבע השנים האחרונות אני חוקרת ומפתחת את נושא התזונה העונתית, 

הבישול העונתי, הטבעי והמקומי.  

המטרה שלי היא לחזק את הקשר בין בני האדם לטבע, 

ליצור מודעות לסביבה, ולקדם חיים מיטיבים וברי קיימא. 

 

דרך ההתבוננות על מה שקורה עכשיו – מה מזג האויר, 

מה גדל בגינת הירק ומה אפשר ללקט, ואילו מאכלים מדהימים אפשר ליצור מכל זה – 

מתגלות האפשרויות, וניתן להתחבר ליצירה והשראה. 

כשאני מלמדת לבשל אני שמה דגש על טכניקות חכמות, 

על גיוון בחומרים, ועל יצירה מקורית של טעמים חדשים. 

אני משלבת קטיף וליקוט, ומשתמשת רק בתוצרת מקומית ועונתית.

 

הכל נעשה בדרך רכה, אני לא עומדת מאחורי אג’נדות תזונה או בישול

שהן רק דבר אחד,  ומאמינה שההנאה וההקשבה לעצמנו

הן מפתח ליצירת שינוי וללמידה.

לכל אחד יש מקום לקחת מה שמתאים לחיים שלו. 

רוצים להכיר אותי עוד?

עקבו אחרי העמוד של כף עץ בפייסבוק , ו באינסטגרם 

לפרטים נוספים על הסדנאות, ועל פעילויות נוספות,

דברו איתי:)

רוני

טלפון 04-6619196 / נייד 050-6300466  (וואטסאפ בלבד) / אתר ובלוג מתכונים כף עץ www.kaffetz.com

 

עליך להתחבר כדי לבצע פעולה זו...

הצטרפות

דילוג לתוכן